Att köpa konst kan kosta en hel del pengar. Särskilt om du är ute efter att köpa konstverk från väletablerade konstnärer. Men om du vill ha äkta konst där hemma men inte har de pengar som behövs finns det saker du kan göra för att tjäna en extra slant och du kan läsa mer om det i det här inlägget.

Sälj ditt guld och diamanter

Genom att besöka diamantbrev.se kan du beställa hem ett brev från dem. I det brevet kan du lägga föremål och smycken av äkta guld eller smycken med diamanter om du har det. Sedan skickar du iväg brevet tillbaka till Diamantbrev som kommer att gå igenom innehållet och värdera det. Ju högre karat det innehåller, desto mer kommer du få betalt. På diamantbrev.se kan du läsa mer om deras priser och läsa mer om företaget och deras tjänster. Men i korta drag så köper de upp alla typer av guldsmycken och smycken som innehåller äkta diamanter. Därför är det viktigt att du kollar upp innan huruvida exempelvis ditt guldhalsband är äkta eller inte. Det kan du göra genom att kolla om det har en kontrollstämpel eller om du kanske till och med har ett värdebevis som styrker att föremålet är av äkta material.

När du har skickat iväg ditt äkta guld eller diamanter och Diamantbrev har gått igenom det så kommer du få ett prisförslag. Om du väljer att acceptera prisförslaget får du alltså den summan på ditt bankkonto inom några dagar. De pengar som du får in kan du spara undan för att köpa ett dyrare konstverk som du vill ha det, eller så kan du använda pengarna för att köpa in material för att kunna skapa din egen konst. Oavsett hur dina behov ser ut så är det ett bra sätt att tjäna en extra slant.